Kajaanin kristillinen kasvatus

Tapahtumia

ruskarukousmatka_2019.pdf
RUSKARUKOUSMATKA KUUSAMOON 20-22.9.2019
Kajaanin Kristillinen Kasvatus on jälleen järjestämässä rukousmatkaa, johon sisältyy hengen ravinnon lisäksi mahdollisuus nauttia Kuusamon Tropiikin lämmöstä ja tehdä lauantaina patikkaretki esimerkiksi Pienelle Karhunkierrokselle. Lähdemme perjantaina klo 13.00 bussilla Kajaanin linja-autoasemalta ja palaamme sunnuntaina noin klo 17. Bussimme lähtee jo Iisalmesta myöhemmin ilmoitettavaan aikaan ja matkan varrelta Kajaaniin on mahdollisuus tulla kyytiin. Bussimme palaa Iisalmeen. Paluumatkalla pysähdymme Raatteen Portissa.

SANAN JA RUKOUKSEN VOIMA: Mats Sundfors "Hengen uudistus kirkossamme" - yhdistyksestä on mukana johdattamassa osallistujia rukoukseen ja Sanaan bussimatkan aikana. Kuusamossa on mahdollisuus Sanan kuuloon ja rukoukseen Kuusamon helluntaiseurakunnassa perjantai- ja launtai-iltoina.

MAJOITTUMINEN: Kuusamon Tropiikin Villas -huoneistoissa, 5 henkilöä / huoneisto. Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta ja olohuoneen sohvapaikka, oma sauna ja hyvätasoinen keittiö, liinavaattet sisältyvät hintaan. Loppusiivous on talon puolesta.

HINTA: 180€ (aikuiset) ja 90€ (alle 15 -vuotiaat lapset) sisältäen majoitukset kahdelle yölle, runsaat aamiaiset noutopöydästä lauantaina ja sunnuntaina sekä päivällisen lauantaina, bussikuljetukset Kajaanista Kuusamon majapaikkaan ja Pikku Karhunkierroksen vaellukselle. Molemmilla pitkillä bussimatkoilla pysähdymme yhden kerran ruokailemaan. 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET 13.9.2019 mennessä:  Ilmi Rautiainen, puh. 0503743920 joko soittaen tai tekstiviestillä, sähköpostiosoite: tai  Evelyn Hynynen p.040-5185954 /

RUSKAMATKAN MAKSAMINEN: Kajaanin Kristillinen Kasvatus ry:n tilille  FI51 4600 0010 6251 80.

Tervetuloa mukaan! Rukoillaan yhdessä Kainuun ja Suomen puolesta.

Ps. Huomaathan, että liite ei avaudu aina suoraan näytölle, vaan usein oikealla ylhäällä olevalla nuolikuvaketta painamalla..

Kaunista ruskaa odotellen


Ilmi Rautiainen
Kajakristin sihteeri ja rahaston hoitaja"Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä." (Joh. 15:5)