Kajaanin kristillinen kasvatus

Tapahtumia


Hei, 
Kajaanin Kristillinen Kasvatus ry sai pitää George Johnsonin vierailevana luennoitsijana ja opettajana marras- joulukuussa 2021. Hänen keskeinen sanomansa on toimia Pyhän Hengen johdatuksessa ja voimassa niin henkilökohtaisessa elämässään kuin myös palvelutehtävässään. Päivänsä Johnson aloittaa rukouksella ja ylistyksellä Psalmin 63 mukaisesti "Varhain Minä Tahdon Etsiä Sinua".  Hänen opetuksensa vahvisti myös koulutukseen osallistuneita "varustautumaan voittamaan" -teemalla kahden viikon ajan.  
Yhdistyksemme toivoo, että saamme Johnsonin vahvistamaan uskollista kaikkialta Suomesta kokoontuvaa joukkoa myös kesällä 2022. 

Uskomme, että Herralla on suunnitelmat herätellä Kainuun ja koko maamme väkeä viemään hyvää sanomaa uskosta osattomille.  Saamme pyytää Herralta sopivaa varustusta tehtäviimme. Jatketaan rukousta nyt alkuvuodesta  erityisesti Suomen ja koko Euroopan turvallisuuden puolesta. Luotetaan Herran lupaukseen: Hän ei torku eikä nuku (Ps. 121:4) meidän kenenkään elämässä. 

Edelleen

 

yhdistys kustantaa Evelyn Hynysen tuottamia Youtube -lähetyksiä kaksi kartaa viikossa osoitteessa Youtube Rauhan Majatalo. Herramme runsasta siunausta teille myös näiden lähetysten kautta.

Ilmi Rautiainen
Kajakristin sihteeri ja rahaston hoitaja
"Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä." (Joh. 15:5)